Amersfoort City Trail
27 maart 2022
Laat je al hardlopend verrassen door het buitengebied van Amersfoort
Amersfoort City Trail
±3, ±6 of ±12 km hardlopen
met nieuwe uitdagingen; alles in je eigen tempo
Amersfoort City Trail
Door buitengewone gebouwen,
nieuwe locaties, een nieuw parcours en meer verrassingen
Amersfoort City Trail
Met diverse lokale muzikanten op verschillende locaties

±3km, ±6km of ±12km hardlopen met nieuwe uitdagingen; alles in je eigen tempo

Door buitengewone gebouwen, smalle steegjes en meer verrassingen

Relaxt en gezellig hardlopen door Amersfoort!

Amersfoort City Trail

De Amersfoort City Trail is een hardloopevenement waarbij de nadruk niet ligt op snelheid en competitie, maar op een sportieve wijze de stad ontdekken. Het parcours voert langs mooie plekken, door smalle steegjes en bijzondere gebouwen. Onder andere De Flint, Fluor, de Bibliotheek, Rock City Brewing, Pathé en de Mannenzaal vormden slechts een kleine greep van de gebouwen en instanties die hun deuren voor de eerste twee edities openden voor de deelnemers.

In 2022 wijken we uit naar een ander gedeelte van Amersfoort. Start- en finishgebied zijn gesitueerd aan de rand van Birkhoven. Vanuit hier maken we kennis met het buitengebied van Amersfoort waaronder de Isselt.

Benieuwd naar welke locaties al bekend zijn? Check het hier!

Afstanden

De Amersfoort City Trail bestaat uit een ±6km en ±12km. Voor beide afstanden geldt hetzelfde inschrijfbedrag. Mocht je later, of op de dag zelf nog, besluiten om te wisselen van afstand dan is dit geen enkel probleem. Je kan zelfs tijdens het lopen nog besluiten om de ronde van 6 of 12km te lopen.

Om deelname ook voor de jonge sportievelingen mogelijk te maken hebben wij de FamilyRun toegevoegd. Samen met je broertje, zusje, vader, moeder, oma of opa of met iemand anders meelopen? Dat kan! Een run van ±3km waarbij je minimaal 10 bijzondere locaties passeert of doorkruist.

Vrijwilligers

Een evenement als de Amersfoort City trail kan niet zonder vrijwilligers plaatsvinden. Wil jij een steentje bijdragen als vrijwilliger tijdens de Amersfoort City Trail? Stuur een mailtje naar info@amersfoortcitytrail.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Parcours

Locaties

Tijdens de Amersfoort City Trail passeer of doorkruis je meer dan 20 mooie, bijzondere en unieke locaties in Amersfoort.

PARCOURS  ±3km RTV Utrecht Familyrun
PARCOURS ±6km Moore MTH
PARCOURS ±12KM RUN033

Bekijk welke locaties er tot nu toe bekend zijn gemaakt!

Sfeerimpressie 2019

Praktische informatie

Alle praktische informatie hebben wij gebundeld op één pagina. Denk aan informatie over wat je kunt verwachten tijdens het evenement en wat de inschrijfkosten zijn per afstand. Daarnaast staan hier ook de algemene voorwaarden.

Bekijk alle praktische informatie!

Nieuws

november 15, 2018

Loop mee door Rock City Brewing

Maak kennis met het nieuwe Rock City Brewery! Heb jij het fantastische openingsweekend gemist? Loop dan mee op 24 maart...
Read More
november 9, 2018

Loop 24 maart mee door bijzondere gebouwen

Loop 24 maart mee door bijzondere gebouwen. De Mannenzaal is een van de mooie locaties die wij mogen doorkruisen.
Read More
oktober 23, 2018

Inschrijving Amersfoort City Trail open

Op 24 maart 2019 gaat Amersfoort kennis maken met de allereerste City Trail. De inschrijving hiervan is nu open! Deelname...
Read More