Amersfoort City Trail
Laat je al hardlopend verrassen door het authentieke Amersfoort
90% van de startbewijzen vergeven! VOL = VOL
Amersfoort City Trail
±3, ±7 of ±12 km hardlopen door het prachtige Amersfoort.
90% van de startbewijzen vergeven! VOL = VOL
Amersfoort City Trail
De Amersfoort City Trail, één groot feest!
90% van de startbewijzen vergeven! VOL = VOL
Amersfoort City Trail
Door buitengewone gebouwen, smalle steegjes, prachtige locaties en nog veel meer verrassingen
90% van de startbewijzen vergeven! VOL = VOL

±3km met je familie, of de ±7km of ±13km hardlopen met je hardloopmaatje! En dat alles in je eigen tempo!

Door buitengewone gebouwen, smalle steegjes, prachtige locaties en nog veel meer verrassingen!

Samen, relaxt en gezellig hardlopen door Amersfoort!

Amersfoort City Trail

De Amersfoort City Trail is een hardloopevenement waarbij de nadruk niet ligt op snelheid en competitie, maar op een sportieve wijze de stad ontdekken. Het parcours voert langs mooie plekken, door smalle steegjes en bijzondere gebouwen. Onder andere de Brandweerkazerne, Dille & Kamille, de Bibliotheek, Rock City Brewing, Pathé en de Mannenzaal vormden slechts een kleine greep van de gebouwen en instanties die hun deuren voor de eerste edities openden voor de deelnemers.

De Amersfoort City Trail is onderdeel van het project Amersfoort Gezond Centraal.
Gezond centraal is een samenwerking tussen publieke en private partijen die samen werken aan de verbetering van het stationsgebied om een echt welkom in Amersfoort-gevoel te kunnen creëren. 

Benieuwd naar welke locaties al bekend zijn? Check het hier!

Afstanden

De Amersfoort City Trail bestaat uit een ±7km en Nutreco ±13km. Voor beide afstanden geldt hetzelfde inschrijfbedrag. Mocht je later, of op de dag zelf nog, besluiten om te wisselen van afstand dan is dit geen enkel probleem. Je kan zelfs tijdens het lopen nog besluiten om de ronde van ±7 of ±13km te lopen.

Om deelname ook voor de jonge sportievelingen mogelijk te maken hebben wij de RTV Utrecht FamilyRun toegevoegd. Samen met je broertje, zusje, vader, moeder, oma of opa of met iemand anders meelopen? Dat kan! Een run van ±3km waarbij je minimaal 10 bijzondere locaties passeert of doorkruist.

Vrijwilligers

Een evenement als de Amersfoort City trail kan niet zonder vrijwilligers plaatsvinden. Wil jij een steentje bijdragen als vrijwilliger tijdens de Amersfoort City Trail? Stuur een mailtje naar info@amersfoortcitytrail.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

ZONDAG 2 APRIL 2023

  • Dag
  • Uur
  • Minuut
  • Seconds

Parcours

Locaties

Tijdens de Amersfoort City Trail passeer of doorkruis je meer dan 20 mooie, bijzondere en unieke locaties in Amersfoort.

Op de hoogte blijven van de nieuwe locaties voor de 2023 editie? Volg ons dan op onze socials!

Sfeerimpressie 2019

Praktische informatie

Alle praktische informatie hebben wij gebundeld op één pagina. Denk aan informatie over wat je kunt verwachten tijdens het evenement en wat de inschrijfkosten zijn per afstand. Daarnaast staan hier ook de algemene voorwaarden. 

Bekijk alle praktische informatie!

Businessteams

Dit jaar kun je met je bedrijf meedoen aan de Amersfoort City Trail! Schrijf jouw bedrijf in en ga samen de uitdaging aan om vitaler en gezonder te worden! Sporten is altijd al dé manier voor zowel fysieke als mentale gezondheid, maar in deze tijd des te meer!

De kosten voor een businessteam bedragen €175,- (excl. btw)
Als team profiteer je van diverse voordelen waaronder:

•5 startbewijzen

•Teamleden starten in dezelfde wave

•Bedrijfslogo op onze website

•Bedrijfslogo in start- en finishstraat

•Team foto

•Betaling via factuur

Enthousiasmeer je collega’s en schrijf jouw bedrijf in! 

Vul dit registratieformulier voor bedrijven in en mail het naar info@amersfoortcitytrail.nl. Zo kunnen wij de inschrijving direct verwerken.

Sponsoren, bedankt!

Aan alle sponsoren, bedankt! Bedankt voor het ondersteunen, op welke wijze dan ook, van de Amersfoort City Trail. Samen laten wij sportievelingen de mooiste en bijzonderste plekken van Amersfoort ontdekken op een manier waarop zij dit nog nooit eerder hebben beleeft. Samen gaan wij voor een gezonder en vitaler Amersfoort!

Onze sponsoren

Nieuws

oktober 23, 2018

Inschrijving Amersfoort City Trail open

Op 24 maart 2019 gaat Amersfoort kennis maken met de allereerste City Trail. De inschrijving hiervan is nu open! Deelname...
Read More
Logo Amersfoort City Trail
oktober 2, 2018

Volg ons op Instagram en Facebook

Wil je niets missen van alles rondom de voorbereiding en organisatie? Houd onze Facebook- en Instagram-pagina dan vooral goed in...
Read More
oktober 2, 2018

Amersfoort maakt zich op voor allereerste City Trail

Het is officieel: de allereerste Amersfoort City Trail komt eraan! Op zondag 24 maart 2019 staat Amersfoort in het teken...
Read More
1 17 18 19