Amersfoort City Trail
Editie 2021
Laat je al hardlopend verrassen door Amersfoort
Amersfoort City Trail
Editie 2021
3, 6 of 12 km hardlopen
met nieuwe uitdagingen; alles in je eigen tempo
Amersfoort City Trail
Editie 2021
Door buitengewone gebouwen,
smalle steegjes en meer verrassingen
Amersfoort City Trail
Editie 2021
Met diverse lokale muzikanten op verschillende locaties

±3km, ±6km of ±12km hardlopen met nieuwe uitdagingen; alles in je eigen tempo

Door buitengewone gebouwen, smalle steegjes en meer verrassingen

Relaxt en gezellig hardlopen door Amersfoort!

Amersfoort City Trail

Tijdens de Amersfoort City Trail ontdek je de stad Amersfoort als nooit tevoren. Al hardlopend passeer of doorkruis je de vele mooie plekken die deze prachtige stad te bieden heeft. Loop door buitengewone gebouwen, smalle steegjes en laat je verrassen! Sluit de dag af met een hapje en drankje in het centrum en geniet na van deze unieke loop.

Afstanden

De Amersfoort City Trail bestaat uit een ±6km en ±12km. Voor beide afstanden geldt hetzelfde inschrijfbedrag. Mocht je later, of op de dag zelf nog, besluiten om te wisselen van afstand dan is dit geen enkel probleem. Je kan zelfs tijdens het lopen nog besluiten om de ronde van 6 of 12km te lopen.

Om deelname ook voor de jonge sportievelingen mogelijk te maken hebben wij de RTV Utrecht FamilyRun toegevoegd. Samen met je broertje, zusje, vader, moeder, oma of opa of met iemand anders meelopen? Dat kan! Een run van ±3km waarbij je minimaal 10 bijzondere locaties passeert of doorkruist.

Vrijwilligers

Een evenement als de Amersfoort City trail kan niet zonder vrijwilligers plaatsvinden. Wil jij een steentje bijdragen als vrijwilliger tijdens de Amersfoort City Trail? Stuur een mailtje naar info@amersfoortcitytrail.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Parcours

Locaties

Tijdens de Amersfoort City Trail passeer of doorkruis je meer dan 20 mooie, bijzondere en unieke locaties in Amersfoort.

Bekijk welke locaties er in 2021 meededen.

Sfeerimpressie 2019

Praktische informatie

Alle praktische informatie hebben wij gebundeld op één pagina. Denk aan informatie over wat je kunt verwachten tijdens het evenement en wat de inschrijfkosten zijn per afstand. Daarnaast staan hier ook de algemene voorwaarden.

Bekijk alle praktische informatie!

Nieuws

maart 11, 2020

Monnikendam/Waterpoort

De Monnikendam is weer een locatie die mee doet dit jaar! Een intieme plek in de Middeleeuwse waterpoort, waar zij...
Read More
maart 10, 2020

Corona update

Het corona (COVID-19) virus is het gesprek van de dag. De uitbraak leidt inmiddels tot steeds meer besmettingen in ook...
Read More
maart 9, 2020

Kringloopcentrum Amersfoort – Leusden

De kringloop van Amersfoort in deze editie een nieuwe locatie! "Wij staan voor mens en milieu: dus optimaal hergebruik van...
Read More

Met medewerking van: