Amersfoort City Trail
IN VERBAND MET CORONA (COVID-19)
AMERSFOORT CITY TRAIL UITGESTELD
Amersfoort City Trail
IN VERBAND MET CORONA (COVID-19)
AMERSFOORT CITY TRAIL UITGESTELD
Amersfoort City Trail
In verband met corona (COVID-19)
Amersfoort City Trail uitgesteld
Amersfoort City Trail
IN VERBAND MET CORONA (COVID-19)
AMERSFOORT CITY TRAIL UITGESTELD

±3km, ±6km of ±12km hardlopen met nieuwe uitdagingen; alles in je eigen tempo

Door buitengewone gebouwen, smalle steegjes en meer verrassingen

Wacht niet, schrijf je nu in! Ook mogelijk om groepen eenvoudig in te schrijven

IN VERBAND MET CORONA (COVID-19)
AMERSFOORT CITY TRAIL UITGESTELD

Amersfoort – 12 maart 2020

Vandaag is door de overheid afgekondigd dat alle evenementen met meer dan 100 personen tot in ieder geval 31 maart, niet door mogen gaan. Dit betekent dat de Amersfoort City Trail van 22 maart a.s. niet door kan gaan op de betreffende datum! 

Wij gaan met de gemeente en onze partners op zoek naar een nieuwe datum in het najaar.

Wij komen zo spoedig mogelijk met de nieuwe datum in het najaar. Wij doen ons uiterste best om jullie de komende periode zo goed mogelijk verder te informeren.

Mocht bovenstaande informatie niet afdoende zijn, mail dan je vraag naar info@amersfoortcitytrail.nl

Amersfoort City Trail

Tijdens de Amersfoort City Trail ontdek je de stad Amersfoort als nooit tevoren. Al hardlopend passeer of doorkruis je de vele mooie plekken die deze prachtige stad te bieden heeft. Loop door buitengewone gebouwen, smalle steegjes en laat je verrassen! Sluit de dag af met een hapje en drankje in het centrum en geniet na van deze unieke loop.

Afstanden

De Amersfoort City Trail bestaat uit een ±6km en ±12km. Voor beide afstanden geldt hetzelfde inschrijfbedrag. Mocht je later, of op de dag zelf nog, besluiten om te wisselen van afstand dan is dit geen enkel probleem. Je kan zelfs tijdens het lopen nog besluiten om de ronde van 6 of 12km te lopen.

Om deelname ook voor de jonge sportievelingen mogelijk te maken hebben wij de RTV Utrecht FamilyRun toegevoegd. Samen met je broertje, zusje, vader, moeder, oma of opa of met iemand anders meelopen? Dat kan! Een run van ±3km waarbij je minimaal 10 bijzondere locaties passeert of doorkruist.

Vrijwilligers

Een evenement als de Amersfoort City trail kan niet zonder vrijwilligers plaatsvinden. Wil jij een steentje bijdragen als vrijwilliger tijdens de Amersfoort City Trail? Stuur een mailtje naar info@amersfoortcitytrail.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Loop voor Plan International Nederland

Eén… twee… Elke twee seconden wordt ergens in de wereld een meisje gedwongen te trouwen terwijl ze zelf nog kind is. Dit afschuwelijke gebruik moet stoppen!

Wil jij je samen met Plan International inzetten voor de strijd tegen kindhuwelijken? Meld je aan voor de Amersfoort City Trail, laat je sponsoren en ren samen met Plan kindhuwelijken de wereld uit!

Parcours

Locaties

Op 22 maart passeer of doorkruis je meer dan 20 mooie, bijzondere en unieke locaties in Amersfoort. De komende periode worden er steeds meer locaties vrijgegeven.

Bekijk welke locaties er tot nu toe bekend zijn!

Sfeerimpressie 2019

Praktische informatie

Alle praktische informatie hebben wij gebundeld op één pagina. Denk aan informatie over wat je kunt verwachten tijdens het evenement en wat de inschrijfkosten zijn per afstand. Daarnaast staan hier ook de algemene voorwaarden.

Bekijk alle praktische informatie!

Nieuws

februari 27, 2020

De Stadswal

Wij rennen deze editie weer over de mooie Stadswal! De aarden wal en de stadsmuur aan de Sint Annastraat geven...
Read More
februari 24, 2020

Dille & Kamille Amersfoort

Weer een nieuwe locatie dit jaar: Dille & Kamille Amersfoort! Tijdens de run loop je onder het kroontje door, langs...
Read More
februari 21, 2020

Pon Dealer Amersfoort

Wij hebben weer een nieuwe locatie toegevoegd aan de Amersfoort City Trail 2020: Pon Dealer Amersfoort! Pon Dealer is onlosmakelijk...
Read More

Met medewerking van: